Omsorgsgruppen I Norrköping AB har bedrivit assistans sedan 1996. Vi utför personlig assistans enligt LSS och har ramavtal med Norrköpings kommun att utföra personlig assistans, ledsagning enligt LSS samt rehabiliteringsstöd enligt SoL. Vi har även ramavtal med Linköpings kommun att utföra personlig assistans, ledsagning och avlösarservice enligt LSS.

Ledorden för Omsorgsgruppen är: Helhet, Omtanke, Respekt och Glädje

Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personliga assistenter.

Nu söker vi 3 assistenter på schemarad på ca 75% schemarad till en kvinna bosatt centralt i Linköping. Arbetstiderna är fördelade på dag, kväll, helg samt vaken natt.

I arbetet hjälper du till med den personliga omvårdnaden, sondmatning, rehabiliteringsträning samt vid alla förflyttningar. Du medföljer även på aktiviteter som kunden gör och hjälper också till med allt i ett hushåll förekommande uppgifter.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och tålmodig som också gillar ett arbete som varierar mellan högt och lågt tempo. Du besitter samtidigt förmågan av att vara lyhörd när du som personlig assistent behöver ta initiativ -och när du behöver vara i bakgrunden.

Vid aktuell anställning kommer vi att be dig lämna in ett utdrag ur belastningsregistret, så det kan vara bra att beställa ett redan nu.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan på arbete.linkoping@omsorgsgruppen.se

Fler lediga tjänster