Personlig assistent i Mjölby

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Körkort

B

Om jobbet

Här har rätt person chansen att stötta en landslagstjej på absolut världsnivå!

Förutom vanligt förekommande sysslor i vardagslivet krävs det att du som vill ta dig an den här utmaningen klarar av långa träningspass både mentalt och fysiskt då du kommer att arbeta med en individ som idrottar i världseliten inom parasport.

Vi söker 1-2 personliga assistenter med stort idrottsintresse. Du måste ha god fysik, vara väldigt lyhörd och kommunikativ. Det är en fördel om du har erfarenhet av kommunikation med BLISS men inget krav. Däremot kan körkort vara ett krav beroende på vilken roll du får i teamet.

Vi söker dessutom flera kandidater till rollen som timvikarie. Kraven är även höga på dem men för vikarier ligger ett större fokus på det vardagliga livet.

Så – alla ni som brinner för personlig assistans och samtidigt vill bidra till framgång inom parasport, hör av er!

Omsorgsgruppen grundades 1996 och är idag ett av de absolut mest erfarna företagen som bedriver individanpassad personlig assistans. Hos oss får du som person ställa de krav som gör att just du ska få ut det du behöver för att leva ditt liv på ditt sätt!

Vi stöttar och arbetar med assistansberättigade i hela Sverige och vi betonar gärna friluftsliv, hälsa, träning och parasport. Vi vill sätta funkissverige i rörelse!

Om anställningen

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Mjölby i Östergötlands län

Fler lediga tjänster