Nu söker vi sommarvikarier inom personlig assistans, både till Linköping, Norrköping och Åtvidaberg.

Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet. Det genomsyrar hela organisationen.

Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och arbetsförhållandena regleras av gällande kollektivavtal för personliga assistenter. Vi söker dig som är positiv, empatisk & som vill arbeta med människor!

Du får gärna ha tidigare erfarenheter från yrket eller vård och -omsorg men det är inget krav.

Vi söker nu vikarier till sommarperioden juni, juli och augusti 2023 på fasta schemarader men även vid behov före och efter sommaren. Arbetsplatserna ligger i Norrköping, Linköping och Åtvidaberg och arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid, sovande-jour, vaken-natt och helg.

Till dig som vill bli personlig assistent hos oss.

Att arbeta som personlig assistent innebär att man får ett variationsrikt jobb, ingen dag är den andra lik. En arbetsdag kan handla om allt från omsorg och vardagssysslor till att följa med på nöjen, träning och idrottsevenemang.

Omsorgsgruppen har ett 30-tal assistanskunder runt om i Östergötland och vi söker tim- och sommarvikarier till många av dem. Våra kunder har olika typer av funktionsvariationer, det kan vara kognitiva funktionsnedsättningar eller rörelsehinder. Medfödda eller förvärvade skador – alla har dock ett hjälpbehov där du kan göra skillnad!

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Du hittar ansökningsuppgifter på platsbankens hemsida:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27133463  (Åtvidaberg)

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27133441  (Norrköping)

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27133420  (Linköping)

 

Fler lediga tjänster