Omsorgsgruppen är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans i framför allt Östergötland och har kontor i Norrköping och Linköping.

Du som arbetar hos oss har ett stort intresse och förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.

Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som chef, minst 2 år. Utbildning i arbetsrätt och socialrätt är ett krav. Det är meriterande om du arbetat inom LSS-verksamhet. Som verksamhetschef på Omsorgsgruppen kommer du ha ett helhetsansvar för de 3 gruppbostäder som tjänsten omfattar.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt verksamheten såsom med kommun, anhöriga och gode män. Du förväntas vara en närvarande chef på plats på gruppbostäderna du ansvarar för och att du har telefonberedskap vissa tider tillsammans med övriga chefer i företaget. Din huvudsakliga arbetstid kommer att spenderas ute på dina gruppbostäder.

Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans. Du tycker om att arbeta i team och nära både personalgrupper och chefskollegor.

Tjänsten innebär arbete i Linköping med start så snart det är möjligt. Tjänsten är på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sök tjänsten här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26389143

B-körkort är ett krav.

Vi sköter vår rekrytering själva, och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.

Vi kommer att rekrytera fortlöpande under ansökningsperioden.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/

Fler lediga tjänster