Nu söker vi efter en verksamhetschef för 2 dagliga verksamheter och 1 gruppbostad i Norrköping.

Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.

Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som chef. Det är meriterande om du arbetat inom LSS-verksamhet tidigare. Som verksamhetschef på Omsorgsgruppen har du ett helhetsansvar för 3 enheter, gällande både brukare och personal.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt verksamheten såsom med kommun, anhöriga och gode män. Du förväntas vara en närvarande chef på de enheter du ansvarar för och att du har telefonberedskap vissa tider tillsammans med övriga chefer i företaget.

Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/

Fler lediga tjänster