Du som arbetar hos oss har ett stort intresse och förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund, att alla människor är lika värda, och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar med ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet och det genomsyrar hela organisationen.

Vi söker dig med socionomutbildning eller motsvarande akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som chef. Det är meriterande om du arbetat inom LSS-verksamhet och/eller personlig assistans tidigare. Som verksamhetchef på Omsorgsgruppen kommer du till att börja med att ha ett helhetsansvar för 1 gruppbostad, samt för kunder och personalgrupper inom personlig assistans.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kontakter runt verksamheten såsom med kommun, anhöriga och gode män. Inom den personliga assistansen har du dessutom mycket kundkontakt. Du förväntas vara en närvarande chef på plats på gruppbostaden du ansvarar för och att du har telefonberedskap vissa tider tillsammans med övriga chefer i företaget.

Du har mycket goda kunskaper i de lagar, regler och förordningar som ett personalansvar innebär, samt inom LSS och SoL. Du har god samarbetsförmåga, och ett utåtriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och självständig, men har en god kommunikativ förmåga och stöttar gärna kollegor så att vi arbetar åt samma håll tillsammans.  Du tycker om att arbeta i team och nära både personalgrupper och chefskollegor.

Tjänsten innebär arbete i både Linköping och Norrköping.

Har du erfarenhet av att arbeta med webbtjänsten Aiai är det meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vi sköter vår rekrytering själva, och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.

Vi kommer att rekrytera fortlöpande under ansökningsperioden.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://www.omsorgsgruppen.se/rekryteringspolicy/

 

Skicka din ansökan till rebecca.osterberg@omsorgsgruppen.se

Fler lediga tjänster