Vi träffar gärna dig som har eller behöver personlig assistans och berättar om fördelarna med att välja oss på Omsorgsgruppen som din utförare.
De senaste åren har det hänt mycket i och kring personlig assistans i en politisk strävan att bl a minska antalet assistanstimmar. Tyvärr gör jakten på assistansfuskare att oskyldiga drabbas med nedskärningar i besluten. Flera av våra kundansvariga har egna erfarenheter av assistans och har full insikt i hur värdefull insatsen är och vi tar ett kraftigt avstånd till fusket!
Vi vet hur positiv den personliga assistansen kan vara för personer med funktionsvariationer och att den måste utföras med bästa möjliga kvalitet.
För oss innebär kvalitet delaktighet i utformandet av din assistans, en nära kontakt med din kundansvariga och att vara en bra och tillgänglig arbetsgivare för dina personliga assistenter. Att ha tydliga och uppdaterade genomförandeplaner och löpande dokumentation som säkerhetsställer att du får din personliga assistans precis som du behöver för att kunna leva ett liv som andra.
Varmt välkommen att kontakta oss!
013-16 29 06 alt cecilia.lidholm@omsorgsgruppen.se