Välkommen till Funktionsdagen i Kalmar lördagen den 11 juni kl 11.00-16.00!

En mötesplats i försommaren med fokus på allt som kan förbättra situationen för personer med funktionsnedsättning. Jordbroporten fungerar som entré till dagen och gatorna fylls med många olika evenemang och utställare.

Kom och håll oss på Omsorgsgruppen sällskap, Ni hittar oss på Kaggensgatan inte långt från Jordbroporten. Här får du möjlighet att ta reda på hur vi inom Omsorgsgruppen arbetar med vår personliga assistans och vilka fördelar det innebär för dig som eventuellt är intresserad av att bli kund eller arbeta hos oss.

– Senare på kvällen bjuder vi in till Trubadurafton nere vid Koudden, berättar Erika Torstenson och Petra Axén som är kund- och personalansvariga på vårt Kalmarkontor. Om vädret tillåter är vi utomhus och vid dåligt väder inomhus.

Mellan klockan 17.30 – ca 20.00 spelar vår trubadur och det serveras grillad korv till självkostnadspris om man så önskar.

Till trubadurkvällen önskar vi din/er anmälan senast den 9 juni till Erika 0480 – 36 22 26 alt erika.torstenson@omsorgsgruppen.se eller till Petra 0480 – 223 80 alt petra.axen@omsorgsgruppen.se

 

Varmt välkomna och hoppas vi ses!

TRUBADUR

Välkommen Funktionsdag i Kalmar 11 juni 2016 (002)