Den 21 mars är det dags att Rocka sockorna! Det vill vi på Omsorgsgruppen uppmärksamma eftersom dagen har ett så viktigt budskap. Genom en enkel gest kan vi hylla olikheter och visa att alla är lika mycket värda! Att vi rockar sockorna just 21/3 är för att Downs syndrom innebär att man har 3 exemplar, alltså ett extra, av kromosom 21. FN har utlyst 21 mars till Världsdagen för Downs syndrom.

Så var med och rocka med oss! Skicka in en bild på dig och en vän, familjemedlem eller någon annan du känner där ni rockar sockor tillsammans. Reglerna är enkla! På bilden ska ni alltså vara minst 2 personer, visa minst ett par sockar i olika färger och gärna på ett kreativt sätt också visa värdet av att alla är olika. Släpp lös fantasin och rocka loss!

Skicka in din bild till rebecca.osterberg@omsorgsgruppen senast 21 mars kl. 12.00 eller lägg din bild på Facebook med taggen #omsorgsgruppenrockar
3 vinnare utses av en jury på kontoret på Omsorgsgruppen. Vinsten består av ett varsitt presentkort på 200 kr på konditori, vilka skickas hem till vinnarna via post.
De vinnande fotona kommer att publiceras på Omsorgsgruppens hemsida och Facebook under eftermiddagen den 21 mars.

 

Lycka till och börja rocka!