Funktionsdagen är en mötesplats med fokus på allt som förbättrar livet för personer med funktionsnedsättning.

Så beskriver Kalmar kommun och Kalmar City funktionsdagen som ägde rum den 11 juni.

Det blev en solig lördag när Omsorgsgruppens Personlig Assistans medverkade på Funktionsdagen i Kalmar. I Omsorgsgruppens tält kom många nyfikna och hälsade på. och besökarna fick träffa ett glatt gäng av engagerande medarbetare och fick möjlighet att delta i en spännande frågetävling.

Kalmar2

 

 

 

 

 

 

Dagen bjöd på ett fantastiskt välordnat evenemang med mycket aktivitet och information. I samband med Funktionsdagen passade Omsorgsgruppens lokalkontor i Kalmar på att anordna en trubadurafton. Aftonen gick av stapeln på Koudden som ligger naturskönt vid det blå kustbandet. Underhållningen i form av ljuv musik stod Matilda och Jens för, sedan erbjöds Omsorgsgruppens gäster korvgrillning och tipspromenad.

Kalmar1Kalmar3

 

 

 

 

 

 

 

Hela dagen och kvällen blev en succé. Omsorgsgruppen vill tacka alla härliga besökare på Funktionsdagen och gäster på trubadurafton för en lyckad dag.

Omsorgsgruppen kommer att fortsätta att arrangera aktiviteter för personer med funktionsnedsättning. Vad sägs om disco, danskurs eller varför inte fler trubadurkvällar? Håll utkik på vår hemsida eller kontakta oss på kontoret i Kalmar, Petra 0480-223 80 eller Erika 0480-36 22 26. Vill ni hellre besöka oss är vi välkomna till vårt fina kontor på Malmbrogatan 10 i Kalmar.

Kalmar4