Efter 3 års verksamhet blev fredagen den 8 juli 2016 den sista arbetsdagen på Agera. En dag som präglades av mycket skratt och väldigt mycket tårar.

Agera, som varit en av Omsorgsgruppens två Dagliga verksamheter som drivits under Lagen om valfrihetssytem (LOV), har varit en uppskattad verksamhet bland arbetstagarna.
De har alltid varit trevligt att kliva in på vårt kontor i Linköping, vilket delat lokal med Agera, och mötas av glädjen från både arbetstagare och personal.

Under de tre åren har de arbetats med konst, foto, teater, musik, film, en tidning, mm. Arbetet har resulterat i vernissager, teaterföreställningar, konserter, filmer och tidningen Agera Mera. Utöver allt detta har det gjorts en hel del roliga och intressanta utflykter som varit väldigt uppskattade.

För arbetstagarna börjar nu fyra veckors välförtjänt semester innan nya arbetsplatser väntar.
Vi på Omsorgsgruppen vill passa på att tacka personalen och alla de arbetstagare som under åren gjort ett sådant härligt jobb, visat sådan arbetsglädje och gett oss så mycket värme.

Vi önskar både arbetstagare och personal en riktigt skön sommar och lycka till i framtiden!

 

Lagen (2008:962) om valfrihetssystem (LOV) reglerar vad som ska gälla när myndigheter låter enskilda själva välja leverantör bland godkända leverantörer i ett valfrihetssystem. Regeringen och en rad myndigheter arbetar med LOV utifrån olika perspektiv. Läs mer på Valfrihetswebben.

Omsorgsgruppen är en av få aktörer som driver Daglig verksamhet i Linköpings kommun under LOV.